Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Stockholm

Vårt kontor i Stockholm

Affärsresor – Grupp- & Konferensresor

Företagens vanligaste utmaning idag är att navigera rätt genom alltmer komplicerade reseförutsättningar med många alternativ och krångliga regelverk. Vi ser oss som rådgivare där vi löser det som tar tid och som är svårt.

Vårt Stockholmskontor är vår senaste etablering och en del av Svenska Resebolaget som är en entreprenörsdriven resebyrågrupp som drivs av branschpersoner med lokal förankring. Det är en viktig grund för verksamheten men vi har samtidigt format partnerskap med viktiga samarbetsorganisationer för fristående resebyråer för att erbjuda ett brett tjänsteutbud. Detta ger oss möjligheten att hjälpa dig med kundanpassade lösningar som underlättar hanteringen och administrationen av dina affärsresor.

I ett tätt samarbete med vårt team i Örnsköldsvik är vår ambition att med hög kompetens, vilja och engagemang alltid ge ert företag bästa service vid varje tillfälle.

Vi värdesätter den personliga kontakten med dig som kund och lägger därför stort fokus på att vara tillgängliga och att du ska känna dig trygg.

Kontaktinformation:

Affärsresor: 0660-21 19 44 Epost
Grupp & Konferens: 0660-21 19 44  Epost

24 timmars jourservice
För att kunna erbjuda er samma höga servicenivå som på ert lokala kontor, var i världen ni än befinner er, erbjuder vi en svensktalande 24-timmars jourservice som löser akuta ombokningar, ändringar eller nybokningar.
Gäller: 16.30 – 09.00 vardagar samt hela helger/helgdagar.
Om du är i Sverige så når du oss på 0770 457 881.
Från utlandet ringer du på nummer: +46-770 457 881.

Adress:
Vi har inte ett fysiskt kontor i Stockholm.

Öppettider, telefon:
Kontoret är öppet vardagar 08.00 – 16.30.