Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Karlskoga

Vårt kontor i Karlskoga

Stefan Jacobsson

Stefan Jacobsson, VD

Stefan, med över 20 års erfarenhet inom branschen i olika befattningar, drivs av att utveckla företaget och medarbetarna, samt inte minst att öka kundförtroendet.

Jag har förmånen av att få leda ett starkt lokalt företag i en internationell, dynamisk och spännande bransch. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som gör allt för våra kunder. Med det i bagaget plus våra goda tillgänglighet och centrala läge, ser jag ljust på framtiden!

Maria Stålhammar

Maria Stålhammar

Maria delar gärna med sig av sin erfarenhet av såväl semester- som affärsresor. Genom sin gedigna kompetens och noggrannhet vet du att det blir perfekt!

Gunilla Folkesson

Gunilla Carlsson

Gunilla är en driven och erfaren affärsresesäljare och beskrivs som glad, duktig och noggrann. Hennes specialitet är att ”se runt hörnet” och ge dig ”det lilla extra”. Praktiska tips och råd på vägen, tillhör de naturliga mervärden du får.

Doris Järvinen

Doris Järvinen

Doris trivs som fisken i vattnet med att hjälpa människor och ge service. Med sin erfarenhet från hotellvärlden har vi sedan ett bra tag glädje av Doris som en positiv och kunnig medarbetare med en stark känsla för kundens önskemål.

Christina Tjus

Christina Tjus

Christina är en erfaren säljare som arbetat hos oss i många år. Hon var borta från oss en kort period, men är nu åter en medarbetare hos oss.

Kontaktinformation:
0586 – 72 10 60 Epost
Affärsresor: 0586 – 72 10 60 Epost
Grupp & Konferens: 0586 – 72 10 60 Epost

Öppettider:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00.

24 timmars jourservice
För att kunna erbjuda er samma höga servicenivå som på ert lokala kontor, var i världen ni än befinner er, erbjuder vi en svensktalande 24-timmars jourservice som löser akuta ombokningar, ändringar eller nybokningar.

Gäller:
17.00 – 08.00 vardagar samt hela helger/helgdagar.
Om du är i Sverige så når du oss på 0770 457 881.
Från utlandet ringer du på nummer: +46-770 457 881.

Besöksadress:
Centralplan 3, 691 32 Karlskoga