Resebolaget

Vårt kontor i Karlskoga

Vårt kontor i Karlskoga

Stefan Jacobsson

Stefan Jacobsson, VD

Stefan, med över 20 års erfarenhet inom branschen i olika befattningar, drivs av att utveckla företaget och medarbetarna, samt inte minst att öka kundförtroendet.
Jag har förmånen av att få leda ett starkt lokalt företag i en internationell, dynamisk och spännande bransch. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som gör allt för våra kunder. Med det i bagaget plus våra goda tillgänglighet och centrala läge, ser jag ljust på framtiden!

Christina Tjus

Christina Tjus

Christina har ett långt förflutet inom Resebolaget och trivs med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Hon beskrivs som en idog, varm och positiv person. Med ryggsäck har hon upptäckt många av världens hörn.
Jag har starka upplevelser av Kina med sin storslagna mångfald – men njuter lika mycket av en resa i Norden.

Doris Järvinen

Doris Järvinen

Doris trivs som fisken i vattnet med att hjälpa människor och ge service. Med sin erfarenhet från hotellvärlden har vi sedan ett bra tag glädje av Doris som en positiv och kunnig medarbetare med en stark känsla för kundens önskemål.
Jag har en stark förkärlek till storstäder – inte minst New York, staden som aldrig sover! Pulsen, mångfalden och tempot. Där finns allt! Australien står högt på önskelistan för kommande resor.

Maria Stålhammar

Maria Stålhammar

Maria delar gärna med sig av sin erfarenhet av såväl semester- som affärsresor. Genom sin gedigna kompetens och noggrannhet vet du att det blir perfekt!
Själv åker jag gärna till Thailand med sitt härliga klimat, fina natur och underbara mat. Bangkok är dessutom en fantastisk storstad!

Gunilla Folkesson

Gunilla Folkesson

Gunilla är en driven och erfaren affärsresesäljare och beskrivs som glad, duktig och noggrann. Hennes specialitet är att ”se runt hörnet” och ge dig ”det lilla extra”. Praktiska tips och råd på vägen, tillhör de naturliga mervärden du får.
Jag älskar USA med sin mångfald av allt – där finns något för alla. Att uppleva landet med bil är perfekt. Fråga mig gärna!

Kontaktinformation:
Semesterresor: 0586 – 72 10 50 Epost
Affärsresor: 0586 – 72 10 60 Epost
Grupp & Konferens: 0586 – 72 10 60 Epost

24 timmars jourservice
För att kunna erbjuda er samma höga servicenivå som på ert lokala kontor, var i världen ni än befinner er, erbjuder vi en svensktalande 24-timmars jourservice som löser akuta ombokningar, ändringar eller nybokningar.
Gäller: 16.30 – 09.00 vardagar samt hela helger/helgdagar.
Om du är i Sverige så når du oss på 0770 457 881.
Från utlandet ringer du på nummer: +46-770 457 881.

Adress:
Box 31, 691 21 Karlskoga

Besöksadress:
Ekmansbacken 1

Öppetider Affärsresor:
Måndag – Torsdag 09.00 – 15.00
Fredag 09.00 – 13.00

Öppettider Privatresor:
Måndag – Torsdag: 13.00 – 15.00
Fredag stängt

Vi är officiell samarbetspartner till:
Svenska Simförbundet, Bordtennisförbundet och Svensk Volleyboll