Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Solresor Premium

Våra premiumresor är skräddarsydda för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar.

På dessa gruppresor är alla välkomna – vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Du kommer att träffa många nya vänner under resan eftersom alla följer samma veckoprogram. På resmålen har vi valt ut spännande utflykter baserat på erfarenhet och omdömen från tidigare gäster. De utvalda hotellen är av riktigt god standard, allt för att tillfredsställa en av våra viktigaste kundgrupper. Att resa på en premiumresa är ett tryggt sätt att resa. Samtliga reseledare talar skandinaviska och är erfarna. Du har tillgång till bemannad jourtelefon 24 timmar om dygnet. Vi använder oss av bekväma och moderna utflyktsbussar.

Gruppen av resmål där vi erbjuder premiumresor förändras ständigt. Den senaste uppdateringen hittar du alltid här. Klicka på det resmål som intresserar dig för att läsa mer om programmet och omfattningen av resan. I möjligaste mån kommer vi även att presentera dagsprogram för att du lättare ska kunna planera din semester.

Att resa på en premiumresa innebär bland annat

  • Välplanerade utflyktsprogram – genom en mångårig närvaro på resmålen kan vi presentera välbalanserade program av hög kvalitet
  • Endast hotell av riktigt god standard
  • Rabatterade enkelrumstillägg för dig som reser ensam
  • Inga extra kostnader – alla skatter och obligatoriska avgifter ingår

Resmål:
Adriatiska havet, Algarve, Andalusien, Azorerna, Dubrovnik, Estoril/Lissabon, Istrien, Jordanien, Kalabrien, Kreta, Madeira, Marbella, Oman, Sorrento, Sydspanien, Teneriffa