Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Semesterresor för alla intressen och önskemål!

Här nedan ser du ett axplock av vad vi kan erbjuda dig när det gäller semesterresor. Vi har mycket lång erfarenhet av att sälja semesterresor och vi har själva upplevt de mesta av det vi säljer. Skulle du sakna något, eller har särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss!
SEMESTERRESAN BOKAR DU HOS:
Karlskoga, 0586 – 72 10 50 (epost) |  Ludvika, 0240 – 59 48 00 (epost

Premier League, Bundesliga, Indy500, Formel 1 och Hockey VM.
Boka direkt här!

Boka ditt vintersportboende här, om du reser på egen hand.
Boka direkt här!

Boka resan med Ving

Vi vill vi att du ska få de bästa veckorna på året när du reser med oss. Därför ser vi till att du reser tryggt, oavsett om du bokar en charterresa och bor på koncepthotell eller skräddarsyr din egen paketresa med reguljärflyg. Ving har resor till fler än 60 länder. Du kan också boka endast flyg eller endast hotell över hela världen, och välja mellan fler än 140.000 kvalitetssäkrade hotell. Ving erbjuder också kortare cityresor för dig som bara vill vara borta över en weekend, och du kan alltid göra riktiga fynd bland våra sista minuten-resor.

Semesterresor – vi har alternativ för alla intressen och önskemål!

Swanson´s

Swanson´s har arrangerat rundresor till Amerika i 51 år. Programmet erbjuder individuella paketresor, roadtrips, nationalparker, kryssningar och mycket mer. Man är störst i Skandinavien på rundresor och släktresor till Amerika. Man har, från början, satsat på kvalitetsresor. Deras målsättning är att vara bäst på de resmål de erbjuder.

Jambo Tours

I östra Afrika började utvecklingen för Jambo Tours, för snart 40 år sedan. Deras första resa gick till Kenya 1974. Den följdes av resor till Tanzania. Sedan Mauritius. Sedan södra Afrika. Idag erbjuder de resor till hela världen. Jambo var bland de första som ordnade safariresor. Fortfarande är det få som kan mäta sig med deras erfarenhet och kunskap.

Lotus Travel

Med upplevelsen i fokus arrangerar Lotus Travel guidade resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen. Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina vardagslivet som finns bakom.

GoCrusing

Go Cruising är ett privatägt företag i Sverige. De är ett gäng som brinner för det de arbetar med, resor och kryssningar över hela världen. Dom älskar att hjälpa till att uppfylla resedrömmar, oavsett budget och storlek på resesällskapet. För Go Cruising är inget för litet eller för stort. Vi bokar deras resor åt dig!

MSC Cruises

MSC Cruises har haft en rekordartad tillväxt under flera år och är nu marknadens ledande kryssningsföretag i Medelhavet, Sydafrika och Brasilien. MSC Cruises seglar året runt i Medelhavet och Karibien, och erbjuder dessutom ett omfattande säsongsprogram för resor i Nordeuropa, Atlanten, Antillerna, Kuba, Sydamerika, Sydafrika, Kanarieöarna och Abu Dhabi, Dubai och Oman.

Royal Caribbean Cruise Line

Ett av världens största kryssningsrederier och, som hörs på namnet, specialist på kryssningar i Karibien. Stora vackra fartyg som även kryssar i Medelhavet och upp till de Nordiska länderna. Royal Caribbean har visat sig vara ett mycket populärt alternativ för oss nordbor och rederiet har ett stort

Globetrotter

Globetrotter erbjuder både kryssningar och resor i hela världen. Med hjälp av deras långa erfarenhet, deras breda kontaktnät och stora kunskap om allt som rör resande kan de alltid erbjuda ett alternativ som utgår från dina önskemål.

Temaresor

Hos Temaresor (en del av Jambo Tours) är filosofin resor med njutning och upplevelser utöver det vanliga. Det är en kvalitetsprodukt och de tar hand om det mesta som fördyrar och som kan vara krångligt på en semester. I deras resor ingår därför: Flyg & hotell, serviceavgifter, utvalda måltider, inträden enligt program, provsmakningar och TEMA´s reseledare. Ett bra alternativ för dig som gärna reser i grupp, med reseledare.

Phoenix Travel

Phoenix Travel erbjuder kultur- och naturupplevelser genom ett brett urval av resor till några av världens främsta resedestinationer. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att arrangera resor - vi startade vår verksamhet redan 1991 (på den tiden under namnet Culture Travel) som specialister på resor till Kina och andra asiatiska länder, men har succesivt utökat vårt reseutbud till att även omfatta andra delar av världen. Välkommen att resa med Phoenix Travel!

TUI

TUI täcker, med sin verksamhet, hela den turistiska värdekedjan, vilket innefattar 1,800 resebyråer i Europa, sex flygbolag med 160 medium- och långdistansflygmaskiner, samt mer än 300 gruppägda hotell och 210 000 hotellbädddar. Är också väl positionerat på den starkt växande kryssningsmarknaden med 14 kryssningsfartyg som MS Europa och lyxkryssningsfartyget MS Europa 2, TUI Cruises “Mein Schiff” och fartyg under varumärket Thomson Cruises i Storbritannien.

Ving

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i över 60 länder. Ving arrangerar charterresor samt säljer kryssningar och flexibla paketresor med reguljärflyg. De erbjuder även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. .

Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. De har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell – allt för att du ska hitta just din drömresa. De arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Vill du hellre paketera din city- eller solresa själv, med flexibel reslängd, eller bara boka flyg eller hotell med oss ingår även det i deras erbjudande.

Airtours

Airtours är Sveriges fjärde största researrangör och är specialiserade på cityresor och sol- och badcharter till Medelhavet. De väljer noggrant ut alla sina hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Med Airtours får du de bästa förutsättningarna för en lyckad resa!

Sembo

När du reser med Sembo kan du välja bland över 300,000 boenden inklusive egna ‘Noga Utvalda’ hotell, hus och lägenheter. Utöver detta erbjuder Sembo även möjligheten att boka flygbiljetter, färja, hyrbil och transfer - de uppfyller alla dina resebehov helt enkelt.

Rolfs Flyg & Buss

Rolfs Flyg & Buss grundades 1975 och då med bara några få resor per år. För det mesta var Rolf själv både busschaufför och reseledare. Rolf gjorde sitt bästa för att resorna skulle bli intressanta, gemytliga och underhållande. Resa efter resa och år efter år kom samma resenärer tillbaka, samtidigt som nya kom på rekommendation från vänner och bekanta. Detta ledde till att företaget växte i lugn och stadig takt. Idag, 44 år senare är Rolfs Flyg & Buss Sveriges största gruppresearrangörer med ca 110 000 resenärer årligen och runt 400 olika resmål.

Nickes Sportresor

Med Nickes får du uppleva världens bästa sportevenemang. De erbjuder resor till häftig motorsport (både bil och motorcykel), fotboll, ishockey, basketboll, handboll, tennis och esport. Nickes har också byggt upp ett nätverk av extern expertkompetens med tidigare och nuvarande elitidrottare i spetsen.

Hurtigruten

Sedan 1893 har Hurtigruten varit en naturlig del av livet längs Norges vackra kust. Med deras unika lokalkännedom tar de dig med till alla smultronställen i några av världens vackraste landskap. Hurtigruten bjuder på mer än vackert landskap, expertis och komfortabla fartyg. Vi hjälper dig också att utforska, upptäcka och delta. Vi tar dig nära inpå naturen, långt bortom upptrampade stigar, till platser få andra besöker.

Tallink Silja Line

Ta med hela familjen ombord för en minisemester. Bada i relaxavdelningen, njut av god mat och underhållning. Med Tallink Silja Line finns det dessutom kryssningsprogram bara för barnen som självklart ingår i priset. Välj mellan Helsingfors, Tallinn och Riga. Paket för alla behov och säsonger; resan för höstlovet, julpaketet, musicalpaket och mycket annat. Hör med oss för dina önskemål!

Stena Line

Stena Line är ett internationellt reseservice- och transportföretag och ett av världens största färjerederier. Verksamheten består av 18 strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Linjerna trafikeras av 34 fartyg.

Viking Line

Varje år väljer över 6 miljoner människor att resa med Viking Line över Östersjön. Vi förstår varför. Med deras kryssningar väntar reseupplevelser utöver det vanliga där god mat, inspirerande och prisvärd shopping, sköna spa upplevelser och ett överflöd av dans, musik och underhållning står i centrum. Ta en 360-graders rundtur ombord och glöm inte att ladda ner appen innan avresa!

Läs & Res

Läs & Res arrangerar sedan 1979 resor till främst Afrika, Asien och Latinamerika. Genom lärorika resor skapas intresse för omvärlden och möjliggör möten på lika villkor som överbrygger kulturella skillnader. De utvecklar socialt och ekologiskt hållbara resor samt verkar för att sprida intresse för ett medvetet resande.

Weekend Padel

Vi erbjuder padelresor för padelpar som ett trevligt helgpaket fyllt med padelspel.
Efter en lång arbetsvecka kan ni äntligen fokusera på det roligaste som finns - nämligen PADEL. Vi utlovar en padelhelg fylld med padelspel och möjlighet att spela mot/träffa andra likasinnade padelspelare på samma nivå som ni själva. Ni bokar enkelt som enskilt padelpar och Weekend Padel ordnar padelmotståndare och en minnesvärd padelhelg. Mellan padelmatcherna är valet fritt vad ni kan uppleva mer under er padel weekendresa
Välkommen till en padelhelg utöver det vanliga!