Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

New York Weekend – En helg att minnas!

Det kan tyckas väl häftigt att resa så långt som till New York över en helg, men vi lovar att det kommer att bli en av de bästa resor ni gjort.En weekendresa till New York är faktiskt en ovanligt klok idé. Vill ni unna er något speciellt, fira, shoppa eller bara komma iväg en helg, så blir New York weekend en minnesvärd resa.

New York weekendpaket
Detta ingår alltid med Swanson´s

  • Hotell
  • Ankomsttransfer*
  • Svensk färdledare de tre första dagarna
  • Sightseeing*

*Ankomsttransfer sker till Doubletree, Edison, Holiday Inn Midtown, Marriott, Metro, Millennium, Roger Smith, Roosevelt, Salisbury, Skyline och Warwick. Resenärer till övriga hotell har transfer till Edison eller Millennium varifrån man får ta taxi (USD 6-10). Sightseeing utgår från Hotel Edison och/eller Millennium och går normalt fredag förmiddag.

Avresor
Välj mellan 5 dagar/3 nätter eller 6 dagar/4 nätter. Avresor varje torsdag.

Resorna sker med SAS som flyger nonstop från både Stockholm och Köpenhamn. Svensk färdledare möter på flygplatsen och på ankomstransfern så väl som på sightseeingturen får ni värdefull information som hjälper er att få ut mesta möjliga. Hemresan sker vid 18-tiden, så stor del av hemresedagen är också i New York. Således hinner man med otroligt mycket på en helg. New York lever 24 timmar om dygnet och allt finns i överflöd.

Prisvärd weekend
En New York weekend är faktiskt relativt billig. Våra paketpriser gör det förmånligt. Weekendresor är en av våra absoluta storsäljare!

Komplett weekend
Swanson´s erbjuder den kompletta weekenden. Tänk på att hos Swanson´s ingår transfer när ni ankommer, sightseeing och svensk färdledare. Dessutom har vi många lyxiga tillägg; limousinetransfer, helikopterturer, musikalbiljetter, restaurangbokningar m.m.

Gruppweekend
Är ni några stycken som reser tillsammans, så kan Swanson´s hjälpa till att göra helgen ännu trevligare. Är ni minst 10 fullt betalande som reser tillsammans kan vi hjälpa till med restaurangbokningar på valfri restaurang, returtransfers m.m. Större grupper erhåller gruppriser.

Sightseeing
En omfattande sightseeing ingår i priset. Den arrangeras fredagar. Dessutom finns fler utflykter att köpa.