Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Nästa drömresa med Lotus Travel till Asien

Nu finns vårens avgångar med Lotus Travel bokningsbara på flera av våra mest populära rundresor. En färgstark mix av solvarma stränder, exotisk regnskog, spännande djurliv och orörd natur. Ett urval av våra vårresor hittar du nedan. Låt dig inspireras, och passa på att säkra din plats på höstens drömresa redan nu. Behöver du extra betänketid har vi som vanligt 10 dagars öppet köp när du bokar en resa hos oss. Några exempel presenteras nedan – kontakta oss för fler förslag!

Vietnam – LIGHT
Kryssning längs Mekongdeltat, cykelriksha i Hoh Chi Minh City, matlagningskurs, Cu Chi-tunnlarna och avkoppling på Mui Nes härliga stränder

Klassiska Vietnam
Det bästa av Vietnam! Kryssning i Halong Bay, familjebesök i Hue, charmiga Hoi An, båttur längs Mekong och avslutning på paradisön Phu Quoc.

Vietnam & Kambodja – LIGHT
Södra Vietnam & Kambodjas främsta sevärdheter. Mekongkryssning, ruinstaden Angkor, flytande byar på sjön Tonle Sap och bad i Sihanoukville.

Borneos skatter
Pulserande storstadsliv i Singapore, vandringar i exotisk regnskog, möten med orangutanger på Borneo och avkoppling på en lyxig strandresort på Kota Kinabalu.

Malaysia – LIGHT
Gastronomisk matvandring i Kuala Lumpur, världsarvsstaden Georgetown, mangrovetur och härliga dagar för sol och bad på Langkawis fina stränder.

Indiens gyllene triangel – LIGHT
Färdas med cykelriksha i Delhis gränder, hänförs av Taj Mahal i Agra, fågellivet i Keoladeo Ghana National Park och Amberfortet i Jaipur.

Indiens pärlor
Upplev Delhis myllrande gränder, den charmiga ökenstaden Mandawa, shopping i Jaipurs basarer, tigersafari i Ranthambore och inte minst, det sagolika Taj Mahal.

Japan – LIGHT
Upplev en unik mix av ultramoderna städer och urgamla traditioner. Geishadistrikt i Kyoto, bergsbyn Shirakawago, bad i varma källor och metropolen Tokyo.

Fyra länder längs Mekong
På vår resa till länderna längs Mekongfloden väntar orörd natur och minnesvärda möten med minoritetsfolk. Vi utforskar Luang Prabang, ruinstaden Angkor och Hoh Chi Minh City.

Sri Lanka – den gröna ön
Följ med till den exotiska ön Sri Lanka. Här väntar möten med vilda elefanter, en spännande tågresa, provsmakning av äkta Ceylonte och bad vid palmkantade stränder.