Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

MSC Cruises

Det Italienska rederiet MSC Cruises erbjuder kryssningar mellan ca 150 olika kryssningsprogram! Fartygen är stora och moderna. Ombord njuter ni av toppservice, bra underhållning och av gourmetmat.

Du kan välja att kryssa i t.ex. Medelhavet, Norra Europa, Kanarieöarnaeller Karibien. Vilken MSC-kryssning du än väljer, kommer du att få en fantastisk semester. Barn upp till 18 år har ofta ett mycket förmånligt medföljandepris när de delar hytt med två fullt betalande. Hör med oss om dagsaktuella erbjudanden!

Västra Medelhavet – MSC Divina, MSC Fantasia och MSC Preziosa
Från Barcelona eller Rom kan du upptäcka Västra Medelhavets pärlor. På en 7 nätters kryssning kommer du till en ny hamn varje dag, kväller och nätter tillbringar vi till sjöss. Fartygen är alltid i toppklass och tillhör branschens trevligaste, medmånga utmärkta faciliteter ombord. Du kan koppla av på fartygets SPA avdelning eller njuta av solen vid poolområdet.

Östra Medelhavet – MSC Poesia, MSC Musica, MSC Magnifica
Från den romantiska staden Venedig har du möjlighet att följa med på två olika 7-nätters kryssningar med Istanbul eller Santorini som vändpunkt. Fartygen är fantastiskt välutrustade och tillhör de bästa och trevligaste man kan färdas med. Här erbjuds massor av faciliteter, som t.ex. stora lekrum för barnen, lyxig SPA-anläggning, flera restauranger och ett underbart soldäck. Under kryssningens gång har du möjlighet att känna på så spännande destinationer som t.ex. Bari, Istanbul och Dubrovnik.

Norges fjordar – Vikingarutter – MSC Sinfonia
Låt dig bli förtrollad av Norges vackra landskap. Kryssa med MSC Sinfonia i Norges fjordar och bli hänförd av höga berg, vattenfall och turkosgrönt vatten. MSC Sinfonia tar dig på en 7 nätters kryssning med avresa från Köpenhamn. Fartyget erbjuder många faciliteter och en trevlig atmosfär.

Östersjön – Nordens huvudstäder & ryska rikedomar – MSC Sinfonia
Upplev våra närbelägna, fantastiska huvudstäder och våra östra grannländers kulturskatter. Med MSC Sinfonia får du härliga ombordupplevelser som förädlas av de kulturpärlor som besöks under kryssningen. St Petersburg, Tallinn, Warnemünde/Berlin, Köpenhamn!