Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Långt bort med Solresor!

Med Solresor når du fantastiska resmål som Bali, Förenade Arabemiraten, Kuba, Oman och Sri Lanka.

Balis enorma utbud av upplevelser har gjort att besökare återkommer år efter år. Här finns allt du kan önska dig av en riktig drömsemester, och mer därtill. Öns varierande natur med böljande risfält, kilometerlånga stränder, vulkaner och vackra kratersjöar är en fröjd för ögat. Bali erbjuder något för alla resenärer och passar såväl dig som vill sola, bada och ta lugna promenader längs stranden, som dig som önskar en mer aktiv semester.

Resor med charter till Förenade Arabemiraten och Dubai har på senare år blivit mycket populärt. Med en flygtid på endast sex timmar, når du ett intressant resmål med ett överflöd av sol, shopping i världsklass, mat från världens alla hörn, en servicenivå långt över det vanliga och ett mycket fint hotellprogram till svårmatchade priser!

Res med Solresor till Kuba! Nu har du som gäst hos Solresor chansen att utforska Västindiens största ö. Kombinera avkoppling på paradisstränder med intressant historia, spännande kultur och ett underbart vänligt folk som varmt välkomnar dig med öppna armar. Kuba är ett enastående land och ingen annanstans i världen finner du en sådan unik kombination av spansk kolonialstil, tropiskt klimat, cigarrtillverkning, underbara salsarytmer och fantastisk rom. Varadero-halvön på Kuba sägs till och med ha världens vackraste stränder. På Kuba är du garanterad en upplevelse för livet, varmt välkommen att ta Kuba till ditt hjärta!

Resor med charter till Oman och Salalah – ett paradis såväl för den som drömmer om långa stränder, sol och bad, som för den som söker historia, kulturupplevelser och en fläkt av svunna tider. Solresor är den enda skandinaviska researrangören som erbjuder charterresor till Oman. Välj mellan något av våra förstklassiga hotell med perfekt strandläge.

Sri Lanka – denna paradisö, som ligger sydost om Indien, har blivit förärad stor naturlig skönhet. Fyllt av smaragdgröna tropiska skogar, böljande landskap med teplantager, ett rikt djurliv, paradisliknande sandstränder och lockande korallrev med tropiska färgglada fiskar. Sri Lanka var ett populärt semesterresmål under 1970-talet och sedan inbördeskriget upphörde 2009 har Sri Lanka gjort stora satsningar för att locka tillbaka turisterna. Och landet har alla förutsättningar för att lyckas med det. Här uppfylls alla resenärers intensivaste semesterdrömmar!