Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Göteborg

Vårt kontor i Göteborg

Affärsresor och Grupp- & Konferensresor

Vi har ett erfaret, tryggt och kunnigt team på Göteborgskontoret, som hjälper dig med hela resan. Våra kunder är en blandning av små och mellanstora kunder, som vill ha personlig service och ett enkelt självbokningssystem.

Just den personliga servicen är viktigast för oss, vi tar oss tid att lära känna våra kunder för att kunna hjälpa varje företag och resenär med deras unika resmönster.

Vi kan våra kunder!

Affärsresor:
031 – 704 24 24
goteborg@resebolaget.se

Grupp & Konferens:
031 – 704 24 10
grupp@resebolaget.se

24 timmars jourservice
För att kunna erbjuda er samma höga servicenivå som på ert lokala kontor, var i världen ni än befinner er, erbjuder vi en svensktalande 24-timmars jourservice som löser akuta ombokningar, ändringar eller nybokningar.

Öppettider 24 timmars jour
Gäller:  17.00 – 08.00 vardagar, samt hela helger/helgdagar.
Om du är i Sverige så når du oss på 0770 457 881.
Från utlandet ringer du på nummer: +46-770 457 881.

Adress:
Svenska Resebolaget i Göteborg AB
Hedåsgatan 3, 412 53 Göteborg

Besöksadress:
Hedåsgatan 3

Öppettider:
Måndag till fredag: 08.00 – 17.00

Anna Carin Göransson

Anna Carin har mer än 30 års erfarenhet av resebranschen i olika befattningar.

Jonas Forsberg

Jonas arbetar med affärsresor och har varit här längst. Jonas har sålt resor i dryga 25 år. Har även erfarenhet av grupparrangemang och projektresor.

Jacob Ahlmark

Jacob ansvarar för vår självbokningsportal, avseende support och utveckling. Självklart hjälper Jacob även till när du ringer eller mailar dina bokningar. Jacob har varit hos oss sedan 2012.

Elinor Holmberg

Elinor Holmberg

Elinor började på Resebolaget i februari 2018. Hon kommer senast från American Express Meeting & Events där hon har arbetat i 13 år med möten, projektledning samt grupp- & konferensresor.

Malin Keyser på Svenska Resebolaget

Malin Keyser, VD

Malin har varit från företaget ett par år, men är nu tillbaka i en ny roll som resebyråchef och nu också VD. Tidigare var hon affärssäljare på Svenska Resebolaget. Malin har även jobbat på andra resebyråer med affärsresor, studentresor och som kontorschef.

Titti Wahlström

Titti har varit här sedan 2010 och har 25 års erfarenhet från olika resebyråer och befattningar. Förutom att hjälpa våra kunder med deras resor ansvarar Titti för visst administrativt arbete.

Kamilla Öhrström

Kamilla kom till oss i januari 2015. Hon har också lång erfarenhet av affärsresor och har varit på olika resebyråer runt om i landet. Kamilla ansvarar även för vårt backoffice-system.

Sara Hjalmarsson

Sara har lång erfarenhet av affärsresor, men arbetar nu på vår gruppreseavdelning. Kontakta henne så snart du börjar fundera på er nästa grupp- eller konferensresa. Sara kom till oss 2013.