Resebolaget

Vårt kontor i Göteborg

Vårt kontor i Göteborg

Anna Carin Göransson, VD

Anna Carin har mer än 30 års erfarenhet av resebranschen i olika befattningar. Är delägare och VD.

Titti Wahlström

Titti har varit här sedan 2010 och har 25 års erfarenhet från olika resebyråer och befattningar. Förutom att hjälpa våra kunder med deras resor ansvarar Titti för visst administrativt arbete.

Kamilla Öhrström

Kamilla kom till oss i januari 2015. Hon har också lång erfarenhet av affärsresor och har varit på olika resebyråer runt om i landet. Kamilla ansvarar även för vårt backoffice-system.

Sara Hjalmarsson

Sara har lång erfarenhet av affärsresor, men arbetar nu på vår gruppreseavdelning. Kontakta henne så snart du börjar fundera på er nästa grupp- eller konferensresa. Sara kom till oss 2013.

Malin Keyser på Svenska Resebolaget

Malin Keyser

Malin har varit från företaget ett par år, men är nu tillbaka i en ny roll som resebyråchef. Tidigare var hon affärssäljare på Svenska Resebolaget. Malin har även jobbat på andra resebyråer med affärsresor, studentresor och som kontorschef.

Jonas Forsberg

Jonas arbetar med affärsresor och har varit här längst. Jonas har sålt resor i dryga 25 år. Har även erfarenhet av grupparrangemang och projektresor.

Jacob Ahlmark

Jacob ansvarar för vår självbokningsportal, avseende support och utveckling. Självklart hjälper Jacob även till när du ringer eller mailar dina bokningar. Jacob har varit hos oss sedan 2012.

Elinor Holmberg

Elinor Holmberg

Elinor började på Resebolaget i februari 2018. Hon kommer senast från American Express Meeting & Events där hon har arbetat i 13 år med möten,¨projektledning samt grupp- & konferensresor.till när du ringer eller mailar dina bokningar.

Affärsresor:
031 – 704 24 24
goteborg@resebolaget.se

Grupp & Konferens:
031 – 704 24 10
goteborg@resebolaget.se

Adress:
Svenska Resebolaget i Göteborg AB
Hedåsgatan 3, 412 53 Göteborg

Besöksadress:
Hedåsgatan 3

Öppettider:
Vardagar 8-17

VD:
Anna Carin Göransson

Resebyråchef:
Malin Keyser

Affärsresor:
Jonas Forsberg, Titti Wahlström, Kamilla Öhrström, Jacob Ahlmark.

Grupp & Konferens:
Elinor Holmberg, Sara Hjalmarsson