Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Jordanien med Apollo

Med Apollo bor du i Aqaba eller Tala Bay där Röda havets varma vatten inbjuder till härliga bad och snorkling. Du kan också bo vid Döda havet och njuta av de välgörande mineralerna i världens saltaste hav.

Njut av solen och havet
Jordaniens milda klimat och Aqabavikens varma vatten gör en semester här perfekt. Längs kusten finns strandklubbar där du kan sola i en hängmatta, snorkla eller prova på vattenskidor och andra vattensporter. Vid Döda havet ägnar du dagarna åt att njuta av det välgörande salta vattnet och sköna avkopplande behandlingar.

Arabisk kultur med marknader och läcker mat
När du semestrar i Jordanien befinner du dig mitt i den arabiska kulturen och har nära till den myllrande souken. Passa på att ta tillfället i akt att hänga med oss på Apollo till alla landets spännande sevärdheter. Här finns något intressant för alla och jordanierna är gästfria och tillmötesgående mot alla som besöker deras vackra land.

Se mer av Jordanien och Israel på en rundresa
Upptäck mer av Jordanien på rundresan Magiska Jordanien. Vill du även besöka Israel så kan du åka på rundresan, Från Jerusalem till Petras klippor. Rundresorna kan du kombinera med en veckas sol och bad i Aqaba eller Tala Bay.

Utflykter i de exotiska omgivningarna
En resa till Jordanien är inte komplett utan ett besök vid den fascinerande klippstaden Petra. Här är ett helt samhälle uthugget i det vackra röda berget och höjdpunkten är det enorma gravmonumentet Al-Khaznah. En utflykt med jeep i ökenreservatens fantastiska landskap är också en minnesvärd upplevelse.

Kombinera flera resmål
Upplev mer på din semester och kombinera flera resmål under en och samma resa. Idag erbjuder vi kombinationerna mellan Aqaba, Döda havet, Tala Bay och rundresa i Jordanien. För alla kombinationer gäller 7 nätter på respektive ort. Dessa kombinationer erbjuder vi i dag:

  • Aqaba + Döda havet
  • Tala Bay + Döda Havet
  • Tala Bay + Aqaba
  • Rundresa + Aqaba