Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Cykla – Upplev – Koppla av!

Självguidade turer
Många tycker om att resa på egen hand, samtidigt som de åker på en välplanerad cykelsemester. Därför är alla turer i detta cykelprogram på personlig basis. Du kan välja mellan att bo på ett hotell, ett litet värdshus eller att cykla från ett boende till ett annat.

Rundtur med boende på olika hotell
På vår rundtur cyklar du från hotell till hotell efter en redan förutbestämd rutt. Medan du cyklar från ett hotell till nästa hotell, transporteras ditt bagage åt dig. På sen eftermiddag finns ditt bagage på nästa hotell, där ditt rum redan har blivit reserverat. I korthet: vi tar hand om allt.

Frukost ingår alltid och ofta ingår också kvällsmaten. Ibland kommer du också själv kunna välja mellan ett urval av måltider. Naturligtvis, varierar kvalitén på varje hotell. Därför kan vissa vara ganska lyxiga medan andra rätt enkla. Den som har ett öppet sinne av optimistiskt natur kommer, dock, lätt att göra resan till en underbar upplevelse. Hotellen i paketet spänner från 2- till 4 stjärnor. Varje rum har egen dusch/badkar och toalett.

Turer baserade på ett hotellboende
Dessa turer låter dig få en omfattande utforskning av området utan att behöva byta från hotell till hotell. En annan fördel är att du själv är fri att bestämma ordningen av dina turer eller att ändra deras innehåll efter önskemål. Övernattningarna varierar en hel del: från mycket lyxiga till enkla, men mysiga, små hotell och från familjehotell till gamla gods. Dessa boenden har dock ett gemensamt: de möter alla vår höga kvalitets standard.