Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Bike Europe

Bike Europe erbjuder professionellt arrangerade paketerade cykelresor.  Du bokar en resa och Bike Europe bokar hotellrum åt dig. Du lämnar dina väskor på hotellet när du cyklar till nästa hotell. När du anländer är väskorna redan där. Tillförlitligt och i tid.

Ruttbeskrivningarna leder dig till sevärdheterna via de bästa vägarna. Det finns personal på plats, och det finns alltid någon som svarar i telefon om något skulle hända resan.

Cykla längs Mosel
Du kan till exempel cykla längs Mosel, som är Rhens längsta biflod. Den slingrar sig i sydostlig riktning genom sydvästra Tyskland. Moseldalens vinodlingar verkar oändliga och finns längs nästan hela floden. På en drygt 200 km långa cykelresa följer du spåren av över 2000 år gammal romersk historia. Du cyklar genom historiska städer och pittoreska byar. Moseldalen är känd för sitt vin, och goda viner kan köpas överallt. På många ställen är det gratis vinprovning för att du ska kunna välja rätt. Denna cykelresa är lämplig även för förstagångsresenären.
Läs mer här!

 Längs Toscanas kust
En annan populär cykelresa går längs Toscanas kust.  På denna resan cyklar du på vackra vägar och passerar Pisa, Livorno, Piombino, och vita sandstränder och branta klippor. Cykelturen tar dig också till av finsmakare uppskattade trakter längre inåt landet. Vinstockar och olivträd kantar vägen.  Toscana är känt för sina viner från distrikten Chiani, Brunello di Montalcino och Morellino di Scansano. Resans höjdpunkt är en cykeltur till ön Elba. Under denna cykelresa har du gott om tid att njuta och koppla av.
Läs mer här!

 Cykel- & Båtresor
Bike Europe erbjuder även cykel- och båtresor där du kan kombinera det bästa av två världar. Du gör cykelturer på dagen, och på eftermiddagen/kvällen väntar ditt flytande hotell på dig.
En av de mest populära cykel- och båtresorna går genom den nederländska provinsen Nord-Holland, som ligger på en halvö mellan Nordsjön, Vadehavet och Ijsselmeer. Pittoreska städer berättar om en tid då Ijsselmeer fortfarande hette Zuiderzee och hade förbindelse med Nordsjön. Ett besök på Zuiderzeemuseum i Enkhuizen låter den tiden bli levande igen. Upptäck ett landskap som formats av vatten, vallar och sanddyner, naturreservat, blomsterrabatter, betesmarker och många mindre städer.
Läs mer här!