Resebolaget

Personlig service när den är som bäst – snabb, kunnig, effektiv och vänlig!

Nära och personlig service

Vad säger våra kunder om oss?

Kvitto på värdefullt jobb

Vårt kvitto på att vi gör ett värdefullt och bra jobb över tid, är de positiva kommentarer vi får från våra kunder. Låt oss ge några få exempel på omdömen som vi fått från några av våra företagskunder. Det ger dig en fingervisning om oss.

Personalen känner oss och våra behov mycket väl och vi får alltid effektiva och bra förslag!”
Ramona Juslin, Flexenclosure AB

Svenska Resebolaget är en utmärkt partner när man skall ut på tjänsteresa. Det visar sig viktigt, inte minst när man strandat någonstans långt bort och behöver planera om sin resa
Jan-Olov Blix, BAE Systems Bofors AB

Alltid lika tillmötesgående och professionella! Det är tryggt att veta att även när det är något som inte fungerar, finns de där och hittar en lösning, vilket är något som jag sätter stort värde på. Ett samarbete som fungerar så bra, att det känns som om det är kollegorna vid skrivbordet intill, som man har att göra med.”
Susanne Nothin, Clear Sense (fd Lokaldelen)

Hej Stefan! Måste bara tacka för den utmärkta service som du och dina medarbetare tillhandahåller vårt företag. Det är viktigt för oss som reser i arbetet att få trygghet i våra reseprocesser, vilket ni klarar utomordentligt med er personliga serviceanda!”
Christer Johansson, Kristinehamn Turbin AB

Hej Doris, Gunilla, Stefan och alla andra!
Efter snart fem år vid Åkers Krutbruk och IBD Group är det nu dags för mig att lämna mitt nuvarande jobb. Jag vill tacka för vårt samarbete  under den här tiden. Jag uppskattar särskilt den personliga servicen. Snabbt, kreativt och alltid positivt. Jag tror ni anar hur viktiga ni är för oss som reser och jobbar mycket, inte bara för vårt företag utan särskilt för mig och min familj.  Jag har sagt det förut men säger det igen, ni är den bästa stöd funktion/partner vi har.

Lars Brånn, Åkers Krutbruk